Ardeți 500 de calorii în timp ce sunteți acasă

Ardeți 500 de calorii în timp ce sunteți acasă

Mulți oameni suferă de supraponderalitate, dar viața lor de zi cu zi aglomerată și programele încărcate adesea nu le permit să se angajeze în sport activ. Prin urmare, mulți dintre ei caută opțiuni de mișcare aplicabile și eficiente într-un mediu acasă. Acest lucru nu numai că economisește timp, ci și costuri.

În următoarele câteva paragrafe, ne vom uita la unele dintre cele mai populare, utile și eficiente moduri care ar putea ajuta la arderea a peste 500 de calorii. Variațiile sunt diferite, iar exercițiile și acțiunile propuse sunt doar o parte din ceea ce ai putea face pentru a-ți îmbunătăți aspectul, a-ți ridica tonusul și a scăpa de tensiunea inutilă. Pentru efecte și mai rapide, adaugă USlim în rutina ta zilnică.

Nu există o modalitate mai bună de a arde 500 de calorii pe zi acasă decât să faci o varietate de exerciții. Puteți testa unul nou în fiecare zi pentru a determina care se potrivește cel mai bine nevoilor și capacității corpului dumneavoastră. Există cardio, yoga, mers pe jos, folosirea unei benzi de alergare și multe altele! Efectuarea unor modificări suplimentare în dieta dumneavoastră vă va ajuta, de asemenea, să preveniți obezitatea. Trebuie să fii și tu precaut. O ceașcă de cafea neagră pe zi dă energie și îmbunătățește metabolismul, dar 3 sau mai multe pot dăuna sănătății.

Cum să arzi 500 de calorii pe zi acasă? Este mai bine să faci 30 de minute de mers pe jos sau să sari pe banda de alergare? Ma poate ajuta yoga sa ma intru in forma? Care sunt schimbările corecte de dietă pe care ar trebui să le fac? Pot scăpa de 500 de calorii într-o oră?

Aflați cum să arzi 500 de calorii pe zi citind articolul nostru!

10 sfaturi despre cum să eliminați 500 de calorii din meniul dvs

10 sfaturi despre cum să eliminați 500 de calorii din meniul dvs

Iată 10 sfaturi dietetice experți despre cum să eliminați 500 de calorii din meniul zilnic:

  1. Ia-ți sandvișul sub formă de salată. Două felii mari de pâine cu maioneză pot adăuga până la 550 de calorii în total – consumați-le sub formă de salată.
  2. Optează pentru cafea neagră. Un Grande Latte (cofeină cu mult lapte) fără adaos de zahăr însumează 220 de calorii, în timp ce o ceașcă de cafea neagră are 2. Dacă de obicei bei două căni cu puțin îndulcitor, economisești, cel puțin, 500 de calorii.
  3. Mestecă mai încet. Mestecând fiecare mușcătură de două ori mai încet, ca de obicei, vă permite să vă simțiți mai plini cu mai puțină mâncare. Cercetările arată că puteți reduce fiecare masă cu 100 până la 120 de calorii – eliminând aproape 400 de calorii în exces pe zi – și astfel vă puteți satisface cu mai puține alimente.
  4. Potolește-ți setea cu apă și lămâie în loc de băuturi gazoase. Veți economisi aproape 200 de calorii pentru fiecare sifon pe care îl omiteți și veți arde cu ușurință 500 de calorii.
  5. Ia cina acasă în loc să ieși. Un studiu a constatat că persoanele care au pregătit cina acasă au consumat cu aproximativ 140 de calorii mai puțin decât persoanele care au comandat, au luat masa sau au reîncălzit mesele gata. Fă-ți singur micul dejun și prânzul și vei reduce aportul de calorii.
  6. Mănâncă încet. Reducerea ritmului meselor vă va permite să mâncați cu până la 300 de calorii mai puțin pe masă, potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Asociației Americane de Nutriție și Dietetică. Într-o singură zi, poți arde cu ușurință 500 de calorii acasă.
  7. Dormi 7-8 ore pe noapte. Vei arde, cel puțin, 300 de calorii. Cercetările arată că lipsa de somn nu numai că ne încetinește rata metabolică, dar ne crește și apetitul pentru dulciuri. Un studiu a constatat că persoanele care au dormit 4 ore pe noapte au consumat cu 300 de calorii mai multe decât persoanele care au dormit 7-8 ore. Oamenii bine odihniți sunt, de asemenea, mult mai predispuși să facă mișcare și chiar și un antrenament scurt poate elimina 200 de calorii.
  8. Arde 500 de calorii pe zi cu mersul rapid. Adăugarea de mers rapid pe distanțe scurte va arde cu până la 20% mai multe calorii, chiar și într-un ritm mai rapid. Asta înseamnă că o plimbare de 1 oră poate arde cu ușurință între 90 și 120 de calorii. Expunerea la aer rece ajută, de asemenea, făcând organismul mai sensibil la hormonul leptina. Participanții la studiu care au petrecut 3 ore pe zi expuși la frig au ars 250 de calorii în plus.
  9. Mănâncă mai multe ciuperci în loc de carne. Oamenii care au înlocuit carnea roșie cu ciuperci au mâncat cu 444 de calorii mai puțin. De asemenea, au mâncat la fel de mult și s-au simțit la fel de săturați. În plus, puteți îmbunătăți acest proces luând DeliSlim. Acțiunea lor este rapidă și o imită pe cea a dietei keto. Prețul lor este, de asemenea, foarte accesibil pe site-ul oficial.
  10. Folosiți vase mai mici. Dacă folosești farfurii mai mici, vei mânca cu până la 25% mai puțin. Aceasta înseamnă că dacă mănânci aproximativ 550 de calorii pe masă, poți economisi aproximativ 420 de calorii pe zi. Cea mai bună parte? Nu te vei simți mai foame, ci mai puțin umflat.

Exerciții de fitness acasă

Există o serie de exerciții de performanță de bază și extrem de eficiente pe care nu trebuie să fii în sală sau să ai un regim de fitness specializat. Aceste exerciții sunt ideale pentru un cadru acasă, așa că nu trebuie să cheltuiți timp și resurse făcându-le în mod regulat în scopul de a arde calorii.

Exerciții cardiovasculare (Cardio)Exerciții cardiovasculare (Cardio)

Acest tip de exerciții stă la baza arderii grăsimilor dure de către organism și astfel se eliberează de excesul de greutate. Cel mai bun exemplu de antrenament cardio intens implică alergarea energic sau mersul în ritm rapid timp de 5 minute. Îl poți întoarce acasă pentru confort maxim și economisire de timp, chiar și atunci când ești la birou. În cazul în care preferați să nu ieșiți sau nu aveți suficient timp, puteți pur și simplu să faceți o sesiune de dans intens în sufragerie, acompaniată de muzica preferată.

Un alt tip de exerciții cardiovasculare este ciclismul și înotul. În funcție de intensitatea și timpul petrecut, utilizarea acestor exerciții este garantată să ardă cel puțin 200 de calorii.

FlotăriFlotări

Flotările sunt un alt exercițiu fizic de bază și foarte important care ajută nu numai la arderea caloriilor în exces, ci și la întărirea și întărirea întregului corp, cu un efect mai mare asupra pieptului și tricepsului. Acest exercițiu se face culcat pe burtă, iar mâinile și picioarele se sprijină pe podea. Apoi ridicați corpul și îl coborâți din nou fără a-i permite să atingă solul. Exercițiul trebuie efectuat cu picioarele întinse pe spate.

Pentru cele mai bune rezultate, este indicat să realizați cel puțin 50 (pentru femei) sau 100 (pentru bărbați) recuzită facială. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să o faceți imediat – puteți împărți numărul total de apariții în serii diferite. Între ele vă puteți odihni aproximativ 2-3 minute. Aici puteți vedea mai multe exerciții pentru o burtă strânsă.

GenuflexiuneGenuflexiune

Acest tip de exercițiu este considerat a fi una dintre cele mai eficiente metode de ardere a caloriilor și de strângere a picioarelor și feselor. În consecință, este indicat să le incluzi în programul tău zilnic. Pentru început, stai cu mâinile în spatele capului. Coborâți corpul de parcă ați fi așezat până când faceți un unghi de 45 ° cu podeaua. Încercați să vă mențineți spatele drept.

Este recomandat sa faci intre 60 si 80 de repetari pentru un antrenament, din nou, nu este necesar sa il faci imediat. Din nou, este posibil să împărțiți repetările în mai multe seturi.

AtacurileAtacurile

Cel mai bun exercițiu pe care îl puteți combina cu genuflexiuni și pe care îl puteți efectua într-un cadru acasă sunt atacurile. Acesta este un tip de exercițiu care afectează picioarele și fesele în direcții diferite. Pe lângă faptul că le strânge și le modelează, le face mai sănătoase și mai durabile. Se recomandă efectuarea a 12 atacuri în timpul antrenamentului. Pentru a începe, împrumutați o întindere egală cu lățimea umerilor.

De asemenea, puteți utiliza greutăți suplimentare. Trebuie să le ții în mâini cu palmele pe șolduri. Apoi faceți un pas mare înainte cu piciorul drept și piciorul stâng rămâne pe loc. Îndoiți ambii genunchi astfel încât coapsa dreaptă să fie paralelă cu podeaua. Reveniți la poziția inițială și repetați cu piciorul stâng.

Cât sunt de fapt 500 de calorii?

Vă puteți face o idee despre câte 500 de calorii sunt uitându-vă la compoziția unor alimente populare. De exemplu, o felie de pizza pepperoni sau 2 pumni de arahide are 250 de calorii. Un măr are mai puțin de 80, iar două bucăți de pui prăjit sunt cam 400. De asemenea, este util să știi cât se arde pe zi. Potrivit Școlii de Medicină Harvard, un bărbat de 80 de kilograme arde aproximativ 70 de calorii stând jos într-o întâlnire de 1 oră.

Unele aplicații mobile vă ajută să măsurați câți pași faceți pe zi și cantitatea de energie arsă. Desigur, puteți arde oricând 500 de calorii pe zi acasă, luând Keto White. Compoziția lor este plină de ingrediente sănătoase, cum ar fi papaya, ceaiul verde și vitamina B6, care vă vor face corpul să se simtă plin de energie și tonifiat.

Arde 500 de calorii pe zi acasă pe banda de alergare

Arde 500 de calorii pe zi acasă pe banda de alergare

Folosirea benzii de alergare ajută la obținerea unor rezultate bune de pierdere în greutate. Cel mai important lucru este să respectăm anumite reguli atunci când începem antrenamentele. Controlul greutății și arderea a 500 de calorii acasă pe banda de alergare este o muncă pe termen lung care necesită anumite eforturi. Puteți ușura acest proces și puteți evita respectarea dietelor periculoase luând suplimentele nutritive potrivite. Una dintre cele mai bune este considerată a fi Keto Black– capsule organice cu Guarana, Vitamina B3 și Cetone de Zmeură.

Urcarea pe banda de alergare este doar începutul arderii a 500 de calorii pe zi acasă. Puteți începe încet, dar puteți crește viteza de călcare cu fiecare exercițiu de trecere. Acest lucru vă va stimula metabolismul și va îmbunătăți procesele de detoxifiere și termogenice. Pregătește-te să începi să rulezi pe el mai devreme sau mai târziu. Doar așa vei obține rezultate bune de pierdere în greutate.

Arderea a 500 de calorii pe zi acasă este ușoară

Un regim bun de exerciții fizice trebuie întotdeauna susținut de o dietă echilibrată. Cu cât consumi mai puține grăsimi și zaharuri rele – cu atât te vei simți mai bine în corpul tău. Nu vă descurajați dacă începeți încet. Stabiliți-vă obiectivele sus. Cel mai bine este să permiteți corpului să se obișnuiască cu acest proces. A lua suficiente lichide te va ajuta, de asemenea, să arzi 500 de calorii pe zi acasă.

Calorii arse fără exerciții fizice

Calorii arse fără exerciții fizice

O altă metodă de succes și practicată pe scară largă care ajută la arderea intensă a caloriilor acasă este legată de îndeplinirea sarcinilor zilnice. Deci, în realitate, mulți oameni ard calorii fără să știe. Fiecare picătură de aspirator, spălarea podelei, spălarea mâinilor, călcatul și călcatul, dezinfecția casei este o activitate care, pe lângă faptul că se desfășoară mereu acasă, determină arderea unei cantități serioase de grăsime și, prin urmare, duce la eliminarea kilogramelor. exces din organism.

Nu în ultimul rând, trebuie menționată și dieta. Nu este necesar să urmați diete grele, chinuitoare și prelungite pentru a menține organismul în stare bună. Încercați doar să luați multe lichide (cel puțin 2 litri pe zi pentru a evita efectele deshidratării) și evitați alimentele grase, pastele și dulciurile. Ai grijă ce alimente incluzi, pentru că unele dintre ele nu au locul în alimentația ta! În plus, este important să distribuiți cantitatea acceptată de mâncare în mai multe porții, acordând atenție să mâncați mai puțin, dar mai des. Astfel iti vei optimiza metabolismul si corpul tau va incepe sa arda mai multe calorii pe zi. Ei leșin atunci când carbohidrații sunt prietenii noștri și când sunt dușmani. Și aveți grijă să nu purtați nicio dietă care pune în pericol sănătatea! Mizați pe o dietă sănătoasă.

Dacă urmați aceste sfaturi simple și le combinați cu mișcarea de casă și cu GoSlim, veți putea arde peste 500 de calorii pe zi cu ușurință.